Smartbar™

De mobiele bar met louter voordelen

Een mobiele bar die in één minuut op te bouwen is. Door slechts één persoon. Deze verplaatsbare Smartbar is ideaal voor evenementen, bedrijfsfeesten, beurspresentaties of bars.

Ooit is deze Smartbar™ ontworpen als cocktailbar, maar inmiddels is het ook mogelijk deze als mobiele wijnbar te gebruiken. De Smartbar™ is in veel hotels te vinden en dat is ook wel logisch. Deze mobiele bar op wielen kent namelijk alleen maar voordelen.

De voordelen van de Smartbar™ mobiele bar:

  • Binnen 1 minuut op te bouwen door 1 persoon
  • Makkelijk verplaatsbaar
  • Tijd- en ruimtebesparend
  • Voorzien van LED verlichting
  • Eénvoudig te personaliseren en te voorzien van (merk)reclame
Smartbar
Smartbar

Deze opvouwbare mobiele bar voor horeca en  evenementen werd  in 2012 winnaar van de Horecava Innovation Award. Dit vanwege haar eenvoud en mobiele vermogen.

De Smartbar™ is voorzien van LED-verlichting. De panelen kunnen worden verwisseld en worden voorzien van iedere gewenste kleur, logo of vorm. Wat denkt u van de ruimtebesparing? Met de Smartbar™ voorkomt u eveneens drukte en eventuele wachttijden bij de reguliere bar.

Een fantastische innovatie en multi-inzetbaar. Wilt u meer weten over onze Smartbar™? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk onze catalogus

Of ontvang hem thuis door de bus

Blader online door onze productcatalogus en ontdek de uitgebreide collectie voor bar professionals. Professionele tools voor de bartender, sommelier en barista in de catering, horeca en hospitality industrie.

Liever echt even door onze catalogus bladeren en inspiratie op doen? Vraag dan nu onze catalogus aan en wij sturen u deze zo snel mogelijk toe.

Vraag hier de catalogus aan


    Barprofessional cover