Over Barprofessional

Best in professional barware

Barprofessional vindt haar oorsprong in het bedrijf Luyten dat al sinds het begin van de vorige eeuw toeleverancier is voor de drankenindustrie. Bij aanvang vooral aan de Schiedamse jeneverindustrie als leverancier van bijvoorbeeld schroefdoppen en etiketten. Later verwierf het bedrijf agentschappen voor de import van bijvoorbeeld kogelmaatschenkers en nondrips.

Door de jaren heen is er gewerkt aan een assortiment met gerenommeerde artikelen en merken voor de horeca in het algemeen en bars & restaurants in het bijzonder. Tot onze klantenkring mogen we de horecagroothandels, de drankenindustrie en de wijnhandel rekenen.

Barprofessional beschikt over ruime expertise in deze branche. Sinds een aantal jaren brengen we een hoogwaardig assortiment barmaterialen uit onder ons eigen merk. Onze passie voor de drankenindustrie zorgt ervoor dat wij voortdurend op zoek zijn naar de beste producten en innovaties in deze markt. Waarbij steeds u als klant, de professional, centraal staat.

Waarom Barprofessional

  • Alle cocktail benodigdheden van A tot Z
  • Innovatief, kwalitatief en bovenal functioneel
  • Meer dan 100 jaar ervaring
Barprofessional cover

Bekijk onze catalogus

Blader online door onze productcatalogus en ontdek de uitgebreide collectie voor barprofessionals.

Liever echt even door onze catalogus bladeren en inspiratie op doen? Vraag dan nu onze catalogus aan en wij sturen u deze zo snel mogelijk toe.