[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=QBWGUWTQq4g[/embedyt]

Wij zijn Barprofessional

De specialist in barware

Door de jaren heen is er gewerkt aan een groot assortiment met gerenommeerde artikelen en merken voor de horeca in het algemeen en bars en restaurants in het bijzonder. Barmaterialen zoals cocktail tools, barware, winetools en baristatools voor de professionele bartenders, sommeliers en barista’s.

Tot onze klantenkring mogen we de horecagroothandels, de drankenindustrie en de wijnhandel rekenen.

The Collection Barprofessional Tess Posthumus

The Collection Bar tools

By Tess Posthumus

Tess Posthumus is een bartender die vele awards en prijzen heeft gewonnen. Ze is verliefd geworden op de magische wereld van cocktails. Nu heeft ze haar eigen set exclusieve bar tools, uitgevoerd in de kleur zwart om deze wereld met jou te delen. The Collection by Tess helpt je bij het ontdekken van nieuwe smaken, het verbeteren en verfijnen van oude recepten en geeft je inspiratie.

Meer inspiratie?
Kijk dan ook eens op www.thecollectionbartools.com

Speakeasy Collection Barprofessional

Speakeasy Premium Collection

Beschikbaar in goud, rosé en zilver

Barprofessional presenteert een reeks hoogwaardige gereedschappen met de titel ‘The Premium Speakeasy Collection’, een verwijzing naar de illegale bars uit de jaren 20. De Speakeasy Premium Collection bestaat uit superieure materialen in combinatie met een tijdloos ontwerp en functionaliteit. Ontworpen voor de professionele en veeleisende barman die zijn vak begrijpt.

Speakeasy Collection
Tiki Cocktail Collection

Tiki Cocktail Collection

Voor al uw tropische cocktails

Een serie Tiki items voor de professional. Elke bar die cocktails serveert hoort Tiki bekers in huis te hebben. Er is geen betere manier om je tropische cocktails te presenteren. Wellicht iets duurder dan klassiek glaswerk. De keramische Tiki bekers zijn echter sterker, hebben betere thermische eigenschappen en zorgen natuurlijk voor een veel betere presentatie wat uiteindelijk leidt tot betere verkoop. 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Als eerste het nieuws ontvangen van Barprofessional?

Wilt u het laatste nieuws van Barprofessional als eerste ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Wij sturen u graag ons laatste nieuws met nieuwe producten, innovatieve trends en ontwikkelingen en overige informatie voor de professionele bartender. Schrijf u nu in via het formulier en wij houden u graag op de hoogte.